Avdelning

Rådgivning och Försäljning

Connect

Vi jobbar med BRF-rådgivning, försäljning och partnerskap med ledande aktörer. Vi växer och vårt team söker nya medarbetare!

Med över 120 000 unika besökare varje månad är sajten allabrf.se ledande i vårt segment. Våra besökare är en kombination av spekulanter, boende och styrelsemedlemmar. Vi utvecklar smarta samarbeten med exempelvis mäklare, finansbolag och andra stora sajter som som exempelvis Hitta.se och Booli.se.  

Genom tjänsten BRFData gör vi information om bostadsrättsföreningar tillgänglig för företag, myndigheter och andra intressenter. 

På Anbudskollen arbetar vi med att hjälpa bostadsrättsföreningar förbättra ekonomin genom att förhandla om leverantörsavtal. De flesta bostadsföreningar kan spara 20-40% på sina befintliga löpande avtal. Det är inte bara föreningen som får bättre ekonomi med vår hjälp, utan även alla föreningens medlemmar.
Expansiv startup i bostadsmarknaden

allabrf.se lanserades 2015 och har idag fler än 200 000 unika användare varje månad. Den snabba tillväxten har gjort oss till Sveriges största digitala plattform för bostadsrättsföreningar och boende i bostadsrätt. Med sju stycken unika affärsområden (allabrf.se, Förvaltning, Försäkring, Finansiering, Premium, BRF-Data och Anbudskollen) jobbar vi mot konsumenter, företag och bostadsrättsföreningar. 

Stockholm

Grev Turegatan 11B
114 46 Stockholm Vägbeskrivning info@allabrf.se 08 684 422 22 Se sida

Jobbar du redan på ABRF Group AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@allabrf.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor