facebook tracking
Avdelning

Rådgivning och Försäljning

Connect
Brinner du för prata med kunder och skapa affärer?

Vi jobbar med BRF-rådgivning, försäljning och partnerskap med ledande aktörer. Vi växer och vårt team söker nya medarbetare!

Med över 120 000 unika besökare varje månad är sajten allabrf.se ledande i vårt segment. Våra besökare är en kombination av spekulanter, boende och styrelsemedlemmar. Vi utvecklar smarta samarbeten med exempelvis mäklare, finansbolag och andra stora sajter som som exempelvis Hitta.se och Booli.se.  

Genom tjänsten BRFData gör vi information om bostadsrättsföreningar tillgänglig för företag, myndigheter och andra intressenter. 

På Anbudskollen arbetar vi med att hjälpa bostadsrättsföreningar förbättra ekonomin genom att förhandla om leverantörsavtal. De flesta bostadsföreningar kan spara 20-40% på sina befintliga löpande avtal. Det är inte bara föreningen som får bättre ekonomi med vår hjälp, utan även alla föreningens medlemmar.
Vi jobbar med Rådgivning och Försäljning

Expansiv startup i bostadsmarknaden

allabrf.se lanserades 2015 och har idag fler än 120 000 unika besökare varje månad. Den snabba tillväxten har gjort oss till Sveriges största digitala plattform för och om bostadsrättsföreningar. Med tre affärsområden (allabrf.se, BRFData och Anbudskollen) jobbar vi mot konsumenter, företag och bostadsrättsföreningar. 

Jobbar du redan på ABRF Group AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@allabrf.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor